Trustpilot

Biler og brugte biler i Midtjylland nær Silkeborg og Viborg

Prodil 1_220x 146Profil 3_220x 146Profil 4_220x 146

Klik for større billede

Vi er specialister i nyere brugte biler. Vores placering midt mellem Silkeborg og Viborg gør os til stedet i Midtjylland, hvor du kan finde nyere brugte biler til yderst fordelagtige priser. Se vores udvalg af personbiler her.

 

Få rådgivning om brugte biler

Bor du I området omkring Silkeborg eller Viborg og leder du blandt brugte biler efter den helt rigtige løsning for dig, så kontakt os. Vi har kompetencen til at finde netop det der passer til dine behov. Ring på 40 999 440.

 

Fordelagtige priser og finansiering

Vores priser er yderst attraktive og kvaliteten af vores brugte biler er altid høj. Vores brugte biler har ofte kun haft én tidligere ejer og har servicebog fra aut. værksteder. Leder du efter biler i Silkeborg, Viborg eller i området omkring Midtjylland? Vi har arbejdet hårdt på at være det mest attraktive sted at handle, hvis man søger brugte biler i Silkeborg, Viborg eller Midtjylland.
Vi har et stærkt samarbejde med Al Finans, der sikrer vores kunder meget attraktive finansieringsvilkår, når de køber biler.

 

Garantier

Alle vores brugte biler har kilometer- og restgældgaranti. På en lang række af vores nyere brugte biler tilbyder vi udvidede garantipakker på helt op til 2 år.
Vi vil være stedet i hele området omkring Silkeborg og Viborg, der har de bedste priser og vilkår for nyere brugte biler. Kom forbi eller se vores attraktive udvalg online.