FINANSIERING

LJ Biler team

Finansiering af din bil

LJ Biler rådgiver og vejleder dig til den bedste løsning, som matcher dine ønsker og behov, uagtet om du er til leasing eller finansiering af din bil.

Vi står klar til at hjælpe dig, om du ønsker en finansiering med eller uden udbetaling er din beslutning. Du får naturligvis den bedste vejledning på baggrund af vores erfaring med finansiering af biler, men beslutningen er din.

I samarbejde med AL Finans og Santander Consumer Bank, som er blandt de førende indenfor finansiering af biler, kan vi hos LJ Biler altid garanterer dig en solid og sikker finansieringsaftale, uden bekymringer.

Finansiering af din elektriske bil

Vi støtter op om udvikling mod elektriske biler

0,99%
I variable rente

Gælder alle el- og plug-in hybridbiler

Bliv klogere på bilfinansiering

Hvad koster et billån? Skal lånet være med fast eller variabel rente? Med eller uden udbetaling? Det vil vi give vores bedste svar på herunder, har du spørgsmål efter du har læst vores tekst kan du altid skrive eller ringe til os.

Hvad koster et billån?

Det første spørgsmål, når du tænker på bilfinansiering er: ”hvad koster det?”.

Prisen på dit billån afhænger af billånets rente og låntype, er det en bilfinansiering med fast rente eller variable rente og vil du have lån med eller uden udbetaling.

Du kan ofte opnå en besparelse på dit billån, hvis du har en friværdi i dit huslån og dermed kan frigøre penge. Det kræves at dit huslån har en lavere ÅOP end dit billån før du opnår en besparelse. Er det ikke muligt for dig at frigøre penge gennem et huslån, skal du enten tegne et billån gennem din bank eller direkte hos LJ Biler.

Som tommelfingerregel er det billigst at tegne billånet her i forretningen i forbindelse med købet af din nye bil. Gennem vores samarbejde med AL Finans og Santander kan vi typisk give dig en billigere pris med bedre vilkår, da du både køber bilen og finansiering et sted. Ligeledes har vi ofte kampagner med lav rente i samarbejde med finansieringsselskabet, så du er sikret den bedste pris.

Billån hos LJ BIler
Billån i banken Billån hos LJ Biler
Finansiering har ofte større omkostninger Finansieringen er ofte billigere end banken
Du binder flere penge i din bank Du bevarer dine lånemuligheder i banken
Finansiering tilpasses uden viden om din bil og dine ønsker til billånet. Finansieringen tilpasses den aktuelle bil ud fra dine behov og ønsker
Billån med begrænsede muligheder Billån uden udbetaling og fast rente tilbydes.
Billån med eller uden udbetaling

Skal du tegne et billån med eller uden udbetaling, og hvad er forskellen?

Når du skal optage et billån, er de to mest anvendte låntyper:

Billån med udbetaling Billån uden udbetaling
Har du mulighed for at betale 20% af bilens købspris i udbetaling skal du vælge et lån med udbetaling. Har du ikke mulighed for at betale 20% af bilens købspris i udbetaling skal du vælge et lån uden udbetaling.
Ved denne låntype opnår du en lavere rente og i nogle tilfælde et lavere oprettelsesgebyr, idet at forsikringsselskabet har lavere risiko i billån med udbetaling. Ved denne låntype opnår du en højere rente, idet at forsikringsselskabet står med en større risiko i et billån uden udbetaling.
Et Billån med udbetaling har den laveste ÅOP sammenlignet med billån uden udbetaling. Et Billån uden udbetaling har den højeste ÅOP sammenlignet med billån med udbetaling.
Billån med fast eller variable rente

Skal du tegne et billån med fast eller variable rente, og hvad er forskellen??

Skal du vælge et lån med fast eller variable rente ved din bilfinansiering, det afhænger meget af om du er til en fastsat renteudgift, som du kan udregne på forhånd eller om du vil tage chancen med en variable rente, som kan ændre sig fra år til år.

Billån med fast rente Billån med variable rente
Det betyder at din rente bliver fastsat ved indgåelsen af dit bilkøb og dermed vil forblive uændret i hele lånet løbetid. Det betyder at din rente fastsættes løbende og dermed både kan falde og stige i takt med den finansielle udvikling i Danmark.
Denne type rente er som udgangspunkt dyrere end et fastforrentet lån. Til gengæld har du IKKE risiko for at renten og dermed prisen stiger undervejs. Denne type rente er som udgangspunkt billigere end et variabelt lån. Til gengæld tager du risikoen for at renten og dermed prisen stiger undervejs.

Så nemt er det at ansøge om et billån hos LJ Biler

Send os en ansøgning og vi vender tilbage hurtigst muligt.

1

Ansøg om lån

Du skal blot klikke ansøg om lån

2

Vejledning og rådgivning

Vi vejleder dig efter dine behov og ønsker

3

Svar på ansøgning

Vi sender dig et lånetilbud fra vores finansieringspartner

4

Lånet udbetales

Vi sender dig et lånetilbud fra vores finansieringspartner

  • ✓ Hurtig svartid
  • ✓ Personlig rådgivning
  • ✓ Eksperter i billån

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her
9 maj 2024
Super service
Super service og god behandling
Mads Overgaard
6 maj 2024
God service og venlig betjening
Venlig betjening samt god vejledning. God kommunikation, generelt en rigtig god oplevelse.
Marianne Fink
1 maj 2024
Så god service fra Daniel
Så god service fra Daniel, kan varmt anbefales
Emilie Gregersen