Forsikring af din bil hos LJ Biler

FÅ DIN BIL FORSIKRET PÅ GODE VILKÅR OG TIL EN SKARP PRIS

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Fra 564 kr. pr. måned
6.758 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Tesla Model 3
VW ID 3

Fra 351 kr. pr. måned
4.211 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Tesla Model 3
Polestar 2

Fra 504 kr. pr. måned
6.038 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Eksemplerne er beregnet fra forudsætningen om, at kunden er over 26 år.

LJ Biler team

Vil du gerne forsikre din bil gennem LJ Biler?

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på din bil, der dækker skader, som du måtte forårsage på andre køretøjer eller mennesker, hvis uheldet skulle være ude.

Det er muligt at tilkøbe en forsikring gennem LJ Biler, som en del af din finansiering- eller leasingkontrakt. LJ Biler håndterer dine forsikringer i samarbejde med ASG Care.

ASG-bilforsikring inkluderer den lovpligtige ansvarsforsikring, men også kaskoforsikring og førerulykkesforsikring, uanset din alder og bil.

For personbiler med en værdi over 300.000 ex. moms og afgift over og 700.000 inklusive moms og afgift over, kræves installation af en forsikringsgodkendt GPS tracker. Det er en betingelse for at tyveri af bilen og skade som følge af tyveri dækkes.

+160 års erfaring inden for forsikringsverdenen

I samarbejde med Sønderjysk Forsikring leverer vi skræddersyede bilforsikringer til alle uanset alder til en skarp pris - 100% digitalt.

Sønderjysk Forsikring logo
Tilvalg af garanti forsikring

Hos LJ Biler tilbyder vi en udvidet garantiforsikring til din nye bil i samarbejde med CarGarantie.
Bilgarantien sikrer dig og din nye bil, hvis der skulle opstå en situation, hvor en reparation er nødvendigt, som i nogle tilfælde, nemt kan gå hen og blive dyrt. Her dækker bilgarantien de væsentligste og dyreste dele og komponenter, som inkluderer både de elektroniske og mekaniske, men ekskluderer sliddele, som fx bremser.

Fordelene ved en bilgaranti:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Værdien af din bil forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde

Tilvalgsdækninger:

CarGarantie Basic CarGarantie Comfort CarGarantie Comfort Plus CarGarantie Comfort Plus 150
Dækker på aksel- og fordelergear, gearkasse og motor. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele med flere undtagelser. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele med få undtagelser. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele.
31 mar
Vi købte en brugt MG ZS EV hos LJ Biler
Vi købte en brugt MG ZS EV hos LJ Biler, og det var en god oplevelse hele vejen. Vi oplevede at de var ærlige, fx omkring at det var deres først MG de solgte og derfor kom lidt til kort ift. nogle af de detalje-orienterede spørgsmål omkring bilen - men de hjalp os med at finde de svar vi manglede og var hele tiden opmærksomme og svarede hurtigt. Vi opdagede at der manglede en lille plastik-dims i bilen, som LJ Biler hurtigt sørgede for blev bestilt hjem til vores adresse uden ekstra omkostninger. Flinke og professionelle.
Lars Clausen
22 mar
Professionalisme hele vejen
Professionalisme hele vejen - både fra salg til reparation. Jeg havde fornøjelsen at købe en ny bil i januar. Jeg blev mødt af en venlig sælger som hurtigt gjorde det muligt at få en prøvetur før min beslutning. Da bilen var som forventet fik vi hurtigt lavet en slutseddel og så kunne bilen allerede hentes ugen efter. Jeg opdagede efter en måned at bilen drillede lidt med den ene forlygte og noget olietryk. Jeg kontaktede LJ Biler og vi fik hurtigt aftalt at bilen skulle på værksted - selvfølgelig alt dækket af garantien. Alt fra lånebil til opdateringer omkring bilen på værksted har været meget tilfredsstilende og jeg er yderst imponeret over den service LJ Bilers sælgere har leveret! Jeg vil til hver en tid anbefale LJ Biler til dem der kigger efter noget nyt at køre i.
Nichlas Hansen
16 mar
Vi har handlet bil med LJ Biler
Vi har handlet bil med LJ Biler, de tog vores nuværende bil i bytte og vi hurtigt sat en handel på benene. Super god service hele vejen i gennem. Jeg køber helt sikkert min næste bil der. Hilsen S&M
Søren Hulemand Maul

Har du brug for hjælp til forsikring?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her