Forsikring af din bil hos LJ Biler

FÅ DIN BIL FORSIKRET PÅ GODE VILKÅR OG TIL EN SKARP PRIS

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Fra 564 kr. pr. måned
6.758 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Tesla Model 3
VW ID 3

Fra 351 kr. pr. måned
4.211 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Tesla Model 3
Polestar 2

Fra 504 kr. pr. måned
6.038 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Eksemplerne er beregnet fra forudsætningen om, at kunden er over 26 år.

LJ Biler team

Vil du gerne forsikre din bil gennem LJ Biler?

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på din bil, der dækker skader, som du måtte forårsage på andre køretøjer eller mennesker, hvis uheldet skulle være ude.

Det er muligt at tilkøbe en forsikring gennem LJ Biler, som en del af din finansiering- eller leasingkontrakt. LJ Biler håndterer dine forsikringer i samarbejde med ASG Care.

ASG-bilforsikring inkluderer den lovpligtige ansvarsforsikring, men også kaskoforsikring og førerulykkesforsikring, uanset din alder og bil.

For personbiler med en værdi over 300.000 ex. moms og afgift over og 700.000 inklusive moms og afgift over, kræves installation af en forsikringsgodkendt GPS tracker. Det er en betingelse for at tyveri af bilen og skade som følge af tyveri dækkes.

+160 års erfaring inden for forsikringsverdenen

I samarbejde med Sønderjysk Forsikring leverer vi skræddersyede bilforsikringer til alle uanset alder til en skarp pris - 100% digitalt.

Sønderjysk Forsikring logo
Tilvalg af garanti forsikring

Hos LJ Biler tilbyder vi en udvidet garantiforsikring til din nye bil i samarbejde med CarGarantie.
Bilgarantien sikrer dig og din nye bil, hvis der skulle opstå en situation, hvor en reparation er nødvendigt, som i nogle tilfælde, nemt kan gå hen og blive dyrt. Her dækker bilgarantien de væsentligste og dyreste dele og komponenter, som inkluderer både de elektroniske og mekaniske, men ekskluderer sliddele, som fx bremser.

Fordelene ved en bilgaranti:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Værdien af din bil forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde

Tilvalgsdækninger:

CarGarantie Basic CarGarantie Comfort CarGarantie Comfort Plus CarGarantie Comfort Plus 150
Dækker på aksel- og fordelergear, gearkasse og motor. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele med flere undtagelser. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele med få undtagelser. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele.
Fremragende
Baseret på 155 anmeldelser
30 maj
Hurtig handel. God service.
Hurtig pris på byttebil. Hurtig handel og god service hele vejen igennem. Tak til Daniel for forløbet. Helt sikkert jeg vil henvende mig her ved køb af nr. 2 bil i nærmeste fremtid.
Kristian
23 maj
Lokal bilhandel
Friske og flinke sælgere- og bilerne er er super fine klargjort
Henrik
11 maj
Sådan skal det gøres LJ Biler - super oplevelse!
En helt igennem super oplevelse at handle bil ved LJ. Vi købte vores BMW her og kunne sagtens handle den næste bil her igen. Vi fik tilmed en fair byttepris for vores VW. Sælgeren (Lars) var hele tiden imødekommende og venlig - også selvom jeg havde mange spørgsmål. Vi havde en lille opfølgning på hjul efter købet som blev håndteret yderst professionelt. Alt blev løst som aftalt og med et smil. Helt klart et besøg værd og med de bedste anbefalinger herfra.
Thomas
Viser vores 5-stjernede anmeldelser

Har du brug for hjælp til forsikring?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her