Forsikring af din bil hos LJ Biler

FÅ DIN BIL FORSIKRET PÅ GODE VILKÅR OG TIL EN SKARP PRIS

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Fra 564 kr. pr. måned
6.758 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Tesla Model 3
VW ID 3

Fra 351 kr. pr. måned
4.211 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Tesla Model 3
Polestar 2

Fra 504 kr. pr. måned
6.038 kr. årligt
3.878 kr. selvrisiko

Eksemplerne er beregnet fra forudsætningen om, at kunden er over 26 år.

LJ Biler team

Vil du gerne forsikre din bil gennem LJ Biler?

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på din bil, der dækker skader, som du måtte forårsage på andre køretøjer eller mennesker, hvis uheldet skulle være ude.

Det er muligt at tilkøbe en forsikring gennem LJ Biler, som en del af din finansiering- eller leasingkontrakt. LJ Biler håndterer dine forsikringer i samarbejde med ASG Care.

ASG-bilforsikring inkluderer den lovpligtige ansvarsforsikring, men også kaskoforsikring og førerulykkesforsikring, uanset din alder og bil.

For personbiler med en værdi over 300.000 ex. moms og afgift over og 700.000 inklusive moms og afgift over, kræves installation af en forsikringsgodkendt GPS tracker. Det er en betingelse for at tyveri af bilen og skade som følge af tyveri dækkes.

+160 års erfaring inden for forsikringsverdenen

I samarbejde med Sønderjysk Forsikring leverer vi skræddersyede bilforsikringer til alle uanset alder til en skarp pris - 100% digitalt.

Sønderjysk Forsikring logo
Tilvalg af garanti forsikring

Hos LJ Biler tilbyder vi en udvidet garantiforsikring til din nye bil i samarbejde med CarGarantie.
Bilgarantien sikrer dig og din nye bil, hvis der skulle opstå en situation, hvor en reparation er nødvendigt, som i nogle tilfælde, nemt kan gå hen og blive dyrt. Her dækker bilgarantien de væsentligste og dyreste dele og komponenter, som inkluderer både de elektroniske og mekaniske, men ekskluderer sliddele, som fx bremser.

Fordelene ved en bilgaranti:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Værdien af din bil forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde

Tilvalgsdækninger:

CarGarantie Basic CarGarantie Comfort CarGarantie Comfort Plus CarGarantie Comfort Plus 150
Dækker på aksel- og fordelergear, gearkasse og motor. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele med flere undtagelser. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele med få undtagelser. Dækker alle på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele.
27 jun
Professionel, høflig og til at handle med!
Professionel, venlig forhandler. Overholdt alle aftaler. Suverænt service, samt smertefri handel. Forhandleren gav også en god rabat på den bil vi købte! 5 ud af 5 herfra!
Vladislavs Semions Lukjanenko
20 jun
Fremragende en service af en ung fyr…
Fremragende en service af en ung fyr ved navn Daniel. Han var ikke meget til at forhandle med. Men service, så godt serveret at der næsten ikke blev tid til at krejle om prisen på min nye bil. Ljbiler har et så stort sortiment at jeg næsten skulle have haft løbesko med forvar nå dem alle… men vi fandt hurtig ud af hvad jeg skulle til budget. Øllen var på deres regning. Så det kan jeg heldigvis træk fra af prisen. Men det er så også dét. Alt i alt 5 stjerner herfra for en glimragende service
Therence Mugisha
18 jun
Super service
Kom uanmeldt, men fik super service.Hurtig bytte pris og handel.Daniel er mega frisk og har styr på tingene.
Carsten Nielsen

Har du brug for hjælp til forsikring?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her