PROFIL

LJ Biler A/S sælger primært nyere, brugte biler. Hos LJ Biler A/S kan enhver bilist få rådgivning og vejledning til køb af ny eller brugt bil og få skræddersyet en løsning, der matcher ønsker og behov. Du er også altid velkommen til at kigge forbi og få en uforpligtende bilsnak. Alle vores biler sælges med kilometergaranti og garanti mod restgæld. På mange af vores nyere biler kan vi tilbyde udvidet garantipakker på op til 24 måneder, så du opnår større sikkerhed med din nye bil. Langt de fleste af bilerne har kun haft én ejer, og er serviceret ved et autoriseret værksted.

HAR VI IKKE LIGE DEN BIL DU SØGER... LJ Biler A/S har stor erfaring i at finde specifikke bestillingsvarer. Via et stort netværk i Danmark og Europa, har vi mulighed for at skaffe netop den bil som passer dig. Tøv ikke med at sende en uforpligtende forespørgsel, så vil vi tage hånd om opgaven.

LJ BILER A/S ER NUMMERPLADEOPERATØR... Vi har altid nummerplader på lager, og vi kan selv afmelde, omregistrere og registrere. Det betyder, at LJ Biler A/S kan levere biler alle ugens 7 dage.

BYTTEBILER... LJ Biler A/S tager alle former for i biler i bytte uanset alder og stand.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her
Fremragende
Baseret på 133 anmeldelser
10 januar
Ny bil.
God service ved handel af nye bil, alt var som lovet ved afhentning dejlig ukompliceret og let.God service af Daniel kan klart anbefales at kigge hos dem ved bilkøb. Vi er meget tilfredse.
Henriette Poulsen
20 december
Service i højsæde og kunden i centrum…
Service i højsæde og kunden i centrum og en uovertruffen betjening. Jeg handler helt klart igen hos Jacob. Også efter endt garanti var servicen i højsæde. Så skal du have service og blive guidet trygt og godt igennem din næste bilhandel så kan du trygt handle hos Lj biler. Jeg handler i hvertfald helt klart min næste bil hos dem.
Claus Christiansen
11 december
LJ Biler hurtig, kompetent og professionelt
LJ Biler hurtig, kompetent er et meget professionelt og troværdig sted at købe bil hos. Klart anbefaling👍🏼.
Sergio Millan
Viser vores 5-stjernede anmeldelser