LEASING

LJ Biler team

Introduktion

LJ Biler rådgiver og vejleder dig til den bedste løsning, som matcher dine ønsker og behov, uagtet om du er interesseret i leasing eller finansiering af din bil. Vi står klar til at hjælpe dig i gang med flexleasing, om du ønsker en privat-, erhverv eller splitleasing.

I samarbejde med AL Finans, som er blandt de førende indenfor leasing af biler, kan vi hos LJ Biler altid garanterer dig en solid og sikker flexleasingaftale, uden bekymringer.

Hvad er leasing?

Leasing er faktisk ikke særlig indviklet, hvis man holder sig til tommelfingerregler, fremfor at dykke ned i hver eneste detalje. Vil du have en dybdegående forklaring på leasing er du altid velkommen til at ringe til os.

Der findes to typer leasing: Operationel leasing (privatleasing) og Finansiel Leasing (flexleasing)

Audi A6 LJ Biler
Privatleasing er ligesom at leje en bil.

Du har ikke ejerskab over bilen og får en lav udbetaling med en fast månedlig pris, så du kan udregne udgifterne inden du tegner leasingaftalen.

Til gengæld skal du stå til ansvar for kilometerbegrænsning, samt eventuelle ridser, buler og skrammer, når du afleverer bilen tilbage, hvor du kan risikere at få en stor efterregning.

Flexleasing er ligesom at købe en bil.

Du har ejerskab over bilen, eftersom det er dig som hæfter for bilen, dog er leasingselskabet juridisk ejer af din bil, det skyldes, at den danske lovgivning ikke tillader, at privatpersoner ejer køretøjer, som flexleases.

Til gengæld har du fri kilometer og får ikke efterregninger på eventuelle ridser og skrammer, eftersom du hæfter for bilen. (At hæfte for en bil er ligesom at ”eje” en bil)

Hvad er flexleasing?

Til at starte med er det vigtigt at gøre alle vores kunder bevidste om at flexleasing ikke altid er billigere end finansiering, det afhænger af bilens udstyr og særdeles bilens pris.

Vi oplever at mange gør flexleasing mere kompliceret end det faktisk er. Det er ganske enkelt. SKAT kalder det for forholdsmæssig afgift, leasingselskaberne kalder det periodeafgift, vi og vores kunder kalder det flexleasing.

Uagtet af hvad du kalder det, er betydningen den samme; at benytte muligheden for at betale registreringsafgift løbende fremfor at betale den fulde registreringsafgift, når du køber bilen.

Når du betaler løbende, deles betaling op i rater og opdeles månedsvis. Du betaler dermed kun afgift når du bruger din bil og den er indregistreret på nummerplader.

Afgiften er dermed bundet til bilens brug og ikke selve bilen.

Flexleasing kan i flere tilfælde være et rigtigt fordelagtigt alternativ til et traditionelt bilkøb, men det er langt fra alle gange at flexleasing er den bedste løsning.

Som tommelfingerregel skal bilen koste mere end 350.000 kr. på med registreringsafgift, før at flexleasing er den billigste løsning for dig. Der er selvfølgelig undtagelser og ofte kan flexleasing også betale sig, hvis man ofte har behov for at udskifte bilen eller vil have sæsonbaserede biler.

Kom i gang med flexleasing

Hos LJ Biler skal leasing skal være nemt.

1

Find den rigtige bil

Du finder en bil her på vores hjemmeside, har vi den ikke på vores lager, så hjælper vi dig personligt med at finde den rigtige bil til dig, gennem vores netværk af bilforhandlere i Danmark og Europa.

2

Vi sender et leasingtilbud til dig

Vi rådgiver dig til den bedste løsning, om det er privat-, erhverv- eller splitleasing. Derefter beregner et skræddersyet tilbud til dig ud fra dine ønsker.

3

Tilbuddet godkendes

Vi gennemgår flexleasing og leasingaftalen med dig og sikre du er tilfreds. Derefter skal leasingaftalen godkendes af leasingselskabet og du skal overføre bilens udbetaling.

4

Udlevering af bil

Vi aftaler en leveringsdag og sørger for alt håndtering af din nye bil er klaret.

Vi står for alt det praktiske

  • ✓ Køb af bilen af din bil
  • ✓ Hjemtransport af din bil
  • ✓ Kosmetisk tjek af din bil
  • ✓ Mekanisk tjek af din bil
  • ✓ Toldsyn af din bil
  • ✓ Indregistrering af din
  • ✓ Klargøring af din bil
  • ✓ Udlevering til dig

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her
31 mar
Vi købte en brugt MG ZS EV hos LJ Biler
Vi købte en brugt MG ZS EV hos LJ Biler, og det var en god oplevelse hele vejen. Vi oplevede at de var ærlige, fx omkring at det var deres først MG de solgte og derfor kom lidt til kort ift. nogle af de detalje-orienterede spørgsmål omkring bilen - men de hjalp os med at finde de svar vi manglede og var hele tiden opmærksomme og svarede hurtigt. Vi opdagede at der manglede en lille plastik-dims i bilen, som LJ Biler hurtigt sørgede for blev bestilt hjem til vores adresse uden ekstra omkostninger. Flinke og professionelle.
Lars Clausen
22 mar
Professionalisme hele vejen
Professionalisme hele vejen - både fra salg til reparation. Jeg havde fornøjelsen at købe en ny bil i januar. Jeg blev mødt af en venlig sælger som hurtigt gjorde det muligt at få en prøvetur før min beslutning. Da bilen var som forventet fik vi hurtigt lavet en slutseddel og så kunne bilen allerede hentes ugen efter. Jeg opdagede efter en måned at bilen drillede lidt med den ene forlygte og noget olietryk. Jeg kontaktede LJ Biler og vi fik hurtigt aftalt at bilen skulle på værksted - selvfølgelig alt dækket af garantien. Alt fra lånebil til opdateringer omkring bilen på værksted har været meget tilfredsstilende og jeg er yderst imponeret over den service LJ Bilers sælgere har leveret! Jeg vil til hver en tid anbefale LJ Biler til dem der kigger efter noget nyt at køre i.
Nichlas Hansen
16 mar
Vi har handlet bil med LJ Biler
Vi har handlet bil med LJ Biler, de tog vores nuværende bil i bytte og vi hurtigt sat en handel på benene. Super god service hele vejen i gennem. Jeg køber helt sikkert min næste bil der. Hilsen S&M
Søren Hulemand Maul