LEASING

LJ Biler team

Introduktion

LJ Biler rådgiver og vejleder dig til den bedste løsning, som matcher dine ønsker og behov, uagtet om du er interesseret i leasing eller finansiering af din bil. Vi står klar til at hjælpe dig i gang med flexleasing, om du ønsker en privat-, erhverv eller splitleasing.

I samarbejde med AL Finans, som er blandt de førende indenfor leasing af biler, kan vi hos LJ Biler altid garanterer dig en solid og sikker flexleasingaftale, uden bekymringer.

Hvad er leasing?

Leasing er faktisk ikke særlig indviklet, hvis man holder sig til tommelfingerregler, fremfor at dykke ned i hver eneste detalje. Vil du have en dybdegående forklaring på leasing er du altid velkommen til at ringe til os.

Der findes to typer leasing: Operationel leasing (privatleasing) og Finansiel Leasing (flexleasing)

Audi A6 LJ Biler
Privatleasing er ligesom at leje en bil.

Du har ikke ejerskab over bilen og får en lav udbetaling med en fast månedlig pris, så du kan udregne udgifterne inden du tegner leasingaftalen.

Til gengæld skal du stå til ansvar for kilometerbegrænsning, samt eventuelle ridser, buler og skrammer, når du afleverer bilen tilbage, hvor du kan risikere at få en stor efterregning.

Flexleasing er ligesom at købe en bil.

Du har ejerskab over bilen, eftersom det er dig som hæfter for bilen, dog er leasingselskabet juridisk ejer af din bil, det skyldes, at den danske lovgivning ikke tillader, at privatpersoner ejer køretøjer, som flexleases.

Til gengæld har du fri kilometer og får ikke efterregninger på eventuelle ridser og skrammer, eftersom du hæfter for bilen. (At hæfte for en bil er ligesom at ”eje” en bil)

Hvad er flexleasing?

Til at starte med er det vigtigt at gøre alle vores kunder bevidste om at flexleasing ikke altid er billigere end finansiering, det afhænger af bilens udstyr og særdeles bilens pris.

Vi oplever at mange gør flexleasing mere kompliceret end det faktisk er. Det er ganske enkelt. SKAT kalder det for forholdsmæssig afgift, leasingselskaberne kalder det periodeafgift, vi og vores kunder kalder det flexleasing.

Uagtet af hvad du kalder det, er betydningen den samme; at benytte muligheden for at betale registreringsafgift løbende fremfor at betale den fulde registreringsafgift, når du køber bilen.

Når du betaler løbende, deles betaling op i rater og opdeles månedsvis. Du betaler dermed kun afgift når du bruger din bil og den er indregistreret på nummerplader.

Afgiften er dermed bundet til bilens brug og ikke selve bilen.

Flexleasing kan i flere tilfælde være et rigtigt fordelagtigt alternativ til et traditionelt bilkøb, men det er langt fra alle gange at flexleasing er den bedste løsning.

Som tommelfingerregel skal bilen koste mere end 350.000 kr. på med registreringsafgift, før at flexleasing er den billigste løsning for dig. Der er selvfølgelig undtagelser og ofte kan flexleasing også betale sig, hvis man ofte har behov for at udskifte bilen eller vil have sæsonbaserede biler.

Kom i gang med flexleasing

Hos LJ Biler skal leasing skal være nemt.

1

Find den rigtige bil

Du finder en bil her på vores hjemmeside, har vi den ikke på vores lager, så hjælper vi dig personligt med at finde den rigtige bil til dig, gennem vores netværk af bilforhandlere i Danmark og Europa.

2

Vi sender et leasingtilbud til dig

Vi rådgiver dig til den bedste løsning, om det er privat-, erhverv- eller splitleasing. Derefter beregner et skræddersyet tilbud til dig ud fra dine ønsker.

3

Tilbuddet godkendes

Vi gennemgår flexleasing og leasingaftalen med dig og sikre du er tilfreds. Derefter skal leasingaftalen godkendes af leasingselskabet og du skal overføre bilens udbetaling.

4

Udlevering af bil

Vi aftaler en leveringsdag og sørger for alt håndtering af din nye bil er klaret.

Vi står for alt det praktiske

  • ✓ Køb af bilen af din bil
  • ✓ Hjemtransport af din bil
  • ✓ Kosmetisk tjek af din bil
  • ✓ Mekanisk tjek af din bil
  • ✓ Toldsyn af din bil
  • ✓ Indregistrering af din
  • ✓ Klargøring af din bil
  • ✓ Udlevering til dig

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her
4 jan
Godt værksted gode rimelige priser.
Et godt værksted hvor prisen holder er der noget ekstra under reparation ringer de og taler med kunden om det. Skønt sted med dygtige ansatte.
Søren bo frøstrup Madsen
21 dec
Dejlig oplevelse at handle hos LJ…
Dejlig oplevelse at handle hos LJ Biler. Daniel tog godt imod os og gav os en fantastisk service. Ingen "hurtig-sælger-type", men rolig, kompetent og opmærksom på vores behov, bekymringer, og hvad der ellers følger med at købe en elbil for første gang. Vi kan varmt anbefale LJ Biler, og i særdeleshed Daniel.
Mikkel L
12 dec
Super god oplevelse at handle hos LJ Biler
Jeg havde fornøjelsen af at handle med Daniel fra LJBiler. Oplevelsen var fantastisk med en rolig og ærlig sælger, der ikke på nogen måde var påtrængende. Han var meget afslappet og venlig. Serviceniveauet var helt i top, og han formåede endda at besvare alle mine spørgsmål og afklare eventuelle tvivl på en meget professionel måde. Havde jeg kunne give 10 stjerne så fik de det
Mazlum Korkmaz